Firmaprofil 

CMR On-Site RD er et danskejet forsknings- og udviklingsfirma (FU). Firmaet varetager konsulent- og udviklingsopgaver for små, mellemstore og store virksomheder (B2B) samt universiteter (B2G) i ind- og udland med fokus på de veterinære, landbrugs og fødevareproduktions relaterede områder. 

Firmaets konsulentopgaver spænder vidt fra "jord til bord" og fra "dyr/patogen til protein". Firmaets arbejde består primært i at bidrage med hurtig, kritisk, uafhængig veterinær-videnskabelig vejledning på et højt fagligt niveau. Hjælp/sparring kan foregå on-sitei firmaerne eller via telefon- og mail-korrespondence.  
 
Firmaets forskningsopgaver består i ide-udvikling af produkter/løsninger herunder       on-site"  analyser og måleudstyr i relation til produktions- og hobbydyr samt den animalske fødevareproduktion, som bidrager til forbedret sundhed og velfærd hos dyrene og en øget kvalitet og bæredygtighed i fødevareproduktionen.
 
Firmaet er et enkeltmandsfirma oprettet i marts 2011 og er beliggende i Nordjylland. I august 2011 flyttede det ind på Aalborg Universitet (AAU) i lejede kontor og- laboratorielokaler beliggende ved Institut for Fysik og Nano-teknologi.
Ultimate Web